Ouderportaal

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Kinderen kunnen voor en na schooltijd terecht bij de voorschoolse opvang vanaf 07.30 uur en bij de naschoolse opvang tot 18.30 uur.

Bij de buitenschoolse opvang worden kinderen opgevangen voor en na schooltijd. Wanneer de kinderen uit school komen staat er iets te eten en te drinken klaar. Daarna kunnen de kinderen lekker binnen of buiten spelen, een boekje lezen of hun huiswerk maken. De pedagogisch medewerkers organiseren regelmatig sportieve en creatieve activiteiten en uitstapjes. De oudste kinderen kunnen regelmatig deelnemen aan workshops of activiteiten buiten het kindcentrum.

Op Het Spectrum kunnen de kinderen voor de voorschoolse en naschoolse opvang op de Boslaan terecht. 

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties kunt uw kind gebruik maken van vakantieopvang bij de buitenschoolse opvang van Het Spectrum. De pedagogisch medewerkers organiseren gevarieerde activiteiten en uitstapjes. Vaak werken BSO groepen en kindercentra tijdens de schoolvakanties met elkaar samen. De data van de schoolvakanties vindt u op de website van www.kindcentrumhetspectrum.nl

Contact en openingstijden

Buitenschoolse opvang 4 – 13 jaar
Boslaan 1
3134 XC  Vlaardingen

De rechtstreekse nummers van de BSO groepen zijn:
• Graspiepers 06-81088050
• Goudhaantjes 06-18447270
• Notenkrakers 06-50489863

Tijdens de schoolweken, schoolvakanties en sluitingsdagen van school kan uw kind bij BSO Het Spectrum gebruik maken van de buitenschoolse opvang. De BSO is open vanaf 7.30 uur en sluit om 18.30 uur. De buitenschoolse opvang is 52 weken per jaar geopend,  met uitzondering van de nationale feestdagen.

  • Voorschoolse opvang van 07:30 tot aanvang schooltijd
  • Vervroegde voorschoolse opvang van 07.00 tot aanvang schooltijd (maandag en donderdag)
  • Naschoolse opvang vanaf einde schooltijd tot 18:30 uur 
  • Vakantieopvang van 07:30 tot 18:30 uur
  • BSO plus opvang

Voor al uw vragen over de plaatsing en de kosten voor buitenschoolse opvang kunt u terecht bij de afdeling service & verkoop op het UN1EK servicebureau. Deze afdeling is bereikbaar via telefoonnummer 010-3122015 (ma, woe, don van 09.00 tot 13.00)

Informatie van UN1EK

Is uw kind tussen de 4 en 13 jaar en zoekt u een leerzame en veilige plek voor buiten de schooltijden? Kies dan voor buitenschoolse opvang bij UN1EK! We bieden verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De aanpak en activiteiten bij de BSO zijn afgestemd op de profiel en visie van het IKC. Voor de sportieve kinderen hebben we ook een sport outdoor BSO in de Broekpolder in Vlaardingen.

Meer informatie

Opvangpakketten en tarieven
Vakantieprogramma’s
Alles over het Ouderportaal
Wat is een UN1EK Kindcentrum?