De Krentenmik is onderdeel van Kindcentrum Het Spectrum en biedt hele dagopvang voor alle kinderen van 0 tot 4 jaar uit de regio. In de mooie locatie aan de rand van ’t Hof zijn vijf groepen voor hele dagopvang gehuisvest. De Krentenmik bestaat al ruim 40 jaar; heel wat ouders hebben zelf De Krentenmik bezocht. Kinderen kunnen bij De Krentenmik heerlijk spelen: buiten op het ruime speelplein, het blote voetenpad en in de moestuin. Ook binnen is er volop ruimte om te spelen in de gezellige groepsruimtes of in de ruime speelhal. Een uitstapje naar het park of de kinderboerderij staat bijna dagelijks op het programma. Met de wat oudere peuters gaan we af en toe op bezoek bij de kleuters van Het Spectrum. De kleuters van groep 1/2 of de kinderen van de bovenbouwgroepen komen ook wel eens langs op de Krentenmik.

De Krentenmik is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Dit betekent dat het kindcentrum voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen en dat u Kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst kunt aanvragen.

Wisselende werkdagen? Flexibele opvang!

U kunt voor uw kind gebruik maken van opvang op vaste dagen óf op (minimaal twee) wisselende dagdelen per week. U geeft het gewenste opvangrooster minimaal drie weken vooruit schriftelijk door aan de afdeling service & verkoop op het UN1EK servicebureau, per e-mail via plaatsing@un1ek.nl. Aan de hand van uw rooster bekijken wij in welke stamgroep uw kind wordt geplaatst. Flexibele opvangplaatsen zijn beperkt beschikbaar. Een combinatie met hele of halve dagopvang op vaste dagen is mogelijk.

U bent van harte welkom voor een rondleiding bij De Krentenmik. We vertellen u graag meer!

 • Laatste nieuws

 • Tweets

 • Spectrum App

  Volg het nieuws en de activiteiten van Het Spectrum via de Spectrum App.

 • Contact

  Het Spectrum
  Boslaan 1
  3134 XC Vlaardingen
  T 010 - 435 66 08 (basisschool)
  T 010 - 460 07 77 (BSO)
  T 06 – 15 96 70 91 (TSO)

  Het Spectrum
  Wilhelminastraat 19
  3134 CR Vlaardingen
  T 010 - 435 42 93

  De Krentenmik
  Hofsingel 74
  3134 VH Vlaardingen
  T 010 - 435 72 32